Inha-Grenoble “Heavy-flavour & heavy-flavour tagged jet analysis” workshop

Asia/Seoul
Description

The “Heavy-flavour tagged jet analysis” workshop will take place at Inha university in South Korea during November 14-16, 2019. This workshop is supported by FKPPL and a grant from National Research Foundation of Korea, especially SRC. We would like to focus on discussing the status of charmed baryon analysis and charm- and beauty-tagged jet analysis in high energy heavy-ion collisions, and setting up a concrete work flow to get physics results.

Registration
Registration form
Participants
  • Jaehyeon Do
  • Jaeyoon CHO
  • Jeongsu Bok
  • Jinhee Yoon
  • Jinjoo Seo
  • Jonghan Park
  • MinJung Kweon
  • Rachid Guernane
  • Seoung Hun Lee
  • Soyeon Cho
    • 09:00 10:00
      Discussion 1h
    • 10:00 12:00
      Jets with electrons from heavy-flavour hadron decays in pp and pPb collisions at 5.02 TeV 2h
      Speaker: Shingo Sakai
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h
    • 14:00 16:00
      RAA of electrons from beauty-hadron decays in Pb-Pb collisions at 5.02 TeV and Activities on ITS upgrade 2h
      Speaker: Jonghan Park (Inha University (KR))
    • 16:00 17:00
      Coffee break 1h
    • 17:00 17:45
      Recent heavy-flavour baryon measurements with ALICE 45m
      Speaker: Jaime Norman
    • 17:45 18:30
      Machine learning - a brief introduction 45m
      Speaker: Jaime Norman
    • 18:30 20:30
      Workshop Dinner 2h
    • 09:00 18:00
      HIM 9h
    • 09:00 10:30
      Xic0 production via semileptonic channel in pp collision at 13TeV 1h 30m
      Speaker: Jinjoo Seo (Inha University (KR))
    • 10:30 11:30
      Status of Xic0 analysis using semileptonic decay channel in p+Pb collisions 1h
      Speaker: Mr Jeongsu Bok (Inha University)
    • 11:30 13:00
      Lunch 1h 30m
    • 13:00 14:00
      Status of Xic analysis using hadronic channel 1h
      Speaker: Jaehyeon Do
    • 14:00 15:30
      Discussion 1h 30m
      Speaker: Rachid Guernane
    • 15:30 16:00
      Coffee break 30m
    • 16:00 17:00
      Measurement of electrons from beauty-hadron decays in pp collisions at sqrt(s) = 13 TeV 1h
      Speaker: Jiyeon Kwon (Inha University)
    • 17:00 18:00
      Measuring the b-jet cross section and nuclear modification factor in pp and pPb collisions 1h
      Speaker: Hadi Hassan
    • 18:00 20:00
      Workshop dinner 2h