High Energy Nuclear Physics School 2018: An International School for Young Physicist

Asia/Seoul
JungSeok Memorial Library (Inha University)

JungSeok Memorial Library

Inha University

100 Inha-ro, Michuhol-gu, Incheon, Republic of Korea
MinJung Kweon (Inha University)
Description
High Energy Nuclear Physics School
Registration
Information for Registration
Participants
  • Giwon Ko
  • Hanul Youn
  • hyuckmin kim
  • Hyungjun Lee
  • Ian Watson
  • Inseo Kim
  • Jaeyoon Jo
  • Jason Lee
  • Jean-Philippe Lansberg
  • Jeonghyeok Park
  • Jin Joo Seo
  • Jiyeon Kwon
  • Jung Woo Lee
  • Jung-Ok Choi
  • JungMin Suh
  • Junlee Kim
  • Ken Oyama
  • Kihoon Hong
  • MinJung Kweon
  • Namyong Kim
  • Sang-Un Ahn
  • Sangho Kim
  • Seon ho Nam
  • Seoung Hun Lee
  • Seoyun Chae
  • Seung-il Nam
  • Seyoung Han
  • Soyeon Cho
  • Sungtae Cho
  • Yongsun Kim
  • Yudeuk Kim
  • Yuson Jun
  • Yvonne Pachmayer
  • Monday, 29 October
    • 09:00 10:20
      Ultra-Relativistic Heavy-Ion Physics I 1h 20m
      Speaker: PD Dr Yvonne C. Pachmayer (Physikalisches Institut der Universitaet Heidelberg)
    • 10:20 10:40
      Coffee Break 20m
    • 10:40 11:20
      Ultra-Relativistic Heavy-Ion Physics II 40m
      Speaker: PD Dr Yvonne C. Pachmayer (Physikalisches Institut der Universitaet Heidelberg)
    • 11:20 12:20
      Quarkonium production in the LHC era I 1h
      Speaker: Dr Jean-Philippe Lansberg (IPNO - Paris-Saclay U. - Paris-Sud U. - CNRS/IN2P3)
    • 12:20 14:00
      Lunch 1h 40m
    • 14:00 15:00
      Quarkonium production in the LHC era II 1h
      Speaker: Dr Jean-Philippe Lansberg (IPNO - Paris-Saclay U. - Paris-Sud U. - CNRS/IN2P3)
    • 15:00 16:20
      Introduction to trigger and data acquisition system in high energy physics I 1h 20m
      Speaker: Prof. Ken Oyama (Nagasaki University)
    • 16:20 16:40
      Coffee Break 20m
    • 16:40 18:00
      Introduction to trigger and data acquisition system in high energy physics II 1h 20m
      Speaker: Prof. Ken Oyama (Nagasaki University)
  • Tuesday, 30 October
    • 09:00 10:20
      Ultra-Relativistic Heavy-Ion Physics III 1h 20m
      Speaker: PD Dr Yvonne C. Pachmayer (Physikalisches Institut der Universitaet Heidelberg)
    • 10:20 10:40
      Coffee Break 20m
    • 10:40 12:00
      Ultra-Relativistic Heavy-Ion Physics IV 1h 20m
      Speaker: PD Dr Yvonne C. Pachmayer (Physikalisches Institut der Universitaet Heidelberg)
    • 12:00 13:40
      Lunch 1h 40m
    • 13:40 14:10
      Overview of Machine Learning in High Energy Physics 30m
      Speaker: Prof. Jason Sang Hun Lee (University of Seoul)
    • 14:10 15:40
      Machine Learning with Keras Tutorial 1h 30m
      Speaker: Prof. Ian James Watson (University of Seoul)
    • 15:40 16:00
      Coffee Break 20m
    • 16:00 18:00
      NLOAccess and HELAC-Onia, a Virtual Access to quarkonium Monte-Carlo computations - Tutorial 2h
      Speaker: Dr Jean-Philippe Lansberg (IPNO - Paris-Saclay U. - Paris-Sud U. - CNRS/IN2P3)