Inha-Grenoble “Heavy-flavour & heavy-flavour tagged jet analysis” workshop

Asia/Seoul
Description

The “Heavy-flavour tagged jet analysis” workshop will take place at Inha university in South Korea during December 4-7, 2018. This workshop is supported by FKPPL and a grant from National Research Foundation of Korea. We would like to focus on discussing the status of charm- and beauty-tagged jet analysis in high energy heavy-ion collisions, and setting up a concrete work flow to get physics results.

Registration
Registration form
Participants
  • Eunji Cheon
  • Heejin Kim
  • Hoyeon Won
  • hyuckmin kim
  • Jin Joo Seo
  • Jin-Hee Yoon
  • Jiyeon Kwon
  • Jonghan Park
  • Kihoon Hong
  • Namyong Kim
  • Rachid Guernane
  • Shingo Sakai
  • Soyeon Cho
    • 10:00 AM 11:00 AM
      Welcome & discussion 1h
    • 11:00 AM 12:30 PM
      Electron PID & trigger using EMCal 1h 30m
      Speaker: Dr Shingo Sakai
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 3:00 PM
      Measurement of electrons from beauty decay in pp collisions at 13 TeV 1h
      Speaker: Mrs Jiyeon Kwon
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Probing Quark-Gluon Plasma with heavy quarks 1h
      Speaker: Dr Shingo Sakai
    • 4:00 PM 4:20 PM
      Coffee break
    • 4:20 PM 5:20 PM
      Measurement of Cascade c in pp collisions at 13 TeV 1h
      Speaker: Mrs Jinjoo Seo
    • 5:20 PM 6:00 PM
      Discussion 40m
    • 6:00 PM 7:30 PM
      Dinner 1h 30m
    • 10:00 AM 12:00 PM
      Discussion 2h
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m
    • 1:30 PM 3:30 PM
      'Hands on' session for using machine learning techniques 2h
      Speaker: Dr Jaime Norman
    • 3:30 PM 4:00 PM
      Coffee break
    • 4:00 PM 5:00 PM
      Measurement of the electron from beauty decay in Pb-Pb collisions at 5TeV 1h
      Speaker: Mr Jonghan Park
    • 5:00 PM 6:00 PM
      Introduction on the common machine learning framework 1h
      Speaker: Dr Jaime Norman
    • 6:00 PM 8:00 PM
      Workshop Dinner 2h
    • 10:00 AM 12:00 PM
      Beauty-jet analysis status 2h
      Speaker: Dr Rachid Guernane
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m
    • 1:30 PM 3:00 PM
      Double charm production and prospective heavy observables using future detector upgrade 1h 30m
      Speaker: Prof. MinJung Kweon
    • 3:00 PM 6:00 PM
      Future plan and discussion 3h
    • 6:00 PM 7:30 PM
      Dinner 1h 30m